Kringloop Groene Kruis

Bel 06 - 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

Huis leegruimen na overlijden

Een huis leegruimen na overlijden is vrijwel altijd een emotionele gebeurtenis en stressvol. U moet veel regelen in een korte tijd terwijl u óók bezig bent met de rouwverwerking van uw dierbare. Het Groene Kruis neemt hierbij de zorg van het leegruimen van uw huis graag van u over.

Gedurende het leegruimen van uw huis krijgt u een opruimcoach toegewezen welke adviseert en u bijstaat in deze moeilijke tijd, deze service is gratis vanuit het Groene Kruis.

Wij bieden onze dienst ook aan voor het zorgeloos leegruimen van een appartement of een kamer in het zorgcentra regionaal in Heemstede.

Tijdens het leegruimen van een huis werken wij discreet en behandelen de inboedel van de nabestaande met respect, we doen hierbij ons uiterste best om zoveel mogelijk huisraad een nieuwe bestemming te geven zoals bij de kringloopwinkel.

Voor de werkwijze van Kringloop Groene Kruis betreffende het leegruimen van uw huis verwijzen wij u door naar de rubriek "huis leegruimen" in onze menubalk links bovenaan van de website.

Voor advies zijn wij telefonisch bereikbaar en staan u graag te woord.